Sau o fi sufleu? Hotarati voi. In orice caz e originala. Asa ca de asta mi-am permis sa o pun la placinte.
Ingrediente
spanac - 1 kg
oua - 6 buc
faina - 8 linguri
branza dulce - 500 g (eu folosesc Lacteea)
branza sarata - 100 g
cascaval - 100 g (sau mozzarella cand am)
Mod de preparare
Se fierbe spanacul. Se scurge si se paseaza impreuna cu branza dulce su branza sarata. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile pe rand. Se adauga faina, lingura cu lingura. Se toarna peste amestecul de sapnac si se mesteca usor, prin rasturnare.
Se tapeteaza cu o foaie de copt tava. Se rastoarna compozitia si se egaleaza cu un cutit. Se rade pe deasupra cascavalul.
Se coace la foc potrivit - 150 grade, in cuptorul incins. Este gata atunci cand se rumeneste bine deasupra si este aurie pe dedesubt. Se serveste calda cu smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu