vineri, 13 mai 2011

Drob

Ingrediente
1 kg organe de miel, porc sau pui (ce preferati)
2 legaturi de ceapa verde
4 oua
200 g cascaval
2 legaturi de patrunjel proaspat
sare, piper
Mod de preparare
Se fierb organele si se dau prin masina de tocat. Se toaca ceapa marunt. Se toaca patrunjelul cat mai fin. Se rade cascavalul prin razatoarea mare. Se amesteca toate. Se adauga 3 oua intregi, si 2 cani din apa in care au fiert organele. Se unge o cratita de tuci (asa e a mea dar se poate face si in forma de cozonac) cu unt si se presara cu faina. Se pune compozitia. Se bate un ou cu sare si patru linguri de lapte. Se  pune deasupra. Se da la cuptor aproximativ 30 min la foc mediu. Se serveste cald cu smantana si mujdei de usturoi sau rece ca aperitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu