marți, 19 octombrie 2010

Pate din ficat de pui

Unul dintre cele mai misto momente la masa este sambata dimineata. Atunci ma trezesc prima si pregatesc ceva nou, deosebit, altfel sau macar o alta combinatie sau numai aranjate frumos.

Si ultima noutate de sambata dimineata a fost pate din ficat de pui. Demential de bun ca gust. Nu slabeste pentru ca e cu unt. Dar cinesi cum poate trai fara unt !?!
Ingrediente
1 kg ficat de pui proaspat
200 g unt nesarat
100 g branza dulce (crema de branza Lacteea)
1 lingurita mustar
sare, piper macinat
Mod de preparare
Se spala si pregateste ficatul de pui pe gratar. Eu am un gratar de aragaz din teflon. Nu se pune sare. Se pune in blender ficatul, untul, branza dulce, mustarul, sarea si piperul. Se paseaza pana devine o pasta omogena. Se poate pastra la congelator. Dar in frigider nu se pastreaza mai mult de 24 de ore. Dupa isi schimba gustul si culoarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu