marți, 2 august 2011

Un loc minunat din Romania

Am mers pe Transfagarasan. E absolut uimitor. Iar ca inginer nu te poti opri sa te intrebi cum a fost posibil sa le vina ideea, apoi sa fie atat de visatori incat sa accepte ca e posibil, apoi sa fie atat de indrazneti incat sa o realizeze.
Am admirat ce exista acum: frumusetile create de Dumnezeu - acesti cei mai inalti munti din tara, acest cer admirabil de vara, acest aer care are gust, aceste ape care cad de pe inaltimi si frumusetile create de oameni - manastirea de la Curtea de Arges - o adevarata bijuterie, cetatea de la Poienari (despre ea o sa scriu mult si sper bine intr-o postare speciala), barajul de la Vidraru, acest drum, pensiunea de la Cartisoara (pe care o recomand fara rezerve si abia astept sa ma intorc cat mai curand acolo - http://www.turistinfo.ro/cartisoara/cazare-cartisoara/pensiunea_dealu_morii/poze-pensiunea_dealu_morii-c14352.html ), Sibiul.
Doar ca a fost putin dar pana la urma asa sunt lucrurile minunate - intense, concentrate, nediluate de timp, fulgeratoare si de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu