sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Ce a vrut sa spuna cu "responsabilitatea..."?

Cititi asta:
http://www.adrian-nuta.ro/de-ce-dragostea-nu-poate-fi-cumparata-r/
E tare!


3 comentarii:

  1. e tare intr-adevar, mai ales pentru o dupa-amiaza asa cum e la noi pe dealuri...insorita, aurie.in primul rand nu poti cumpara dragostea-corect, o stiu pe propria piele;a iubi=bucurie pura , fizica dar nu neaparat-si asta stiu;bucurie=spontaneitate;iubire=schimbare; iubire=imposibilitatea de a te opune;iubirea adevarata=iubire libera, daruita indiferent de circumstante,fapte sau (pre)judecati.
    asadar nimeni nu stie de ce iubeste, doar o face si nu poate face nimic decat sa traiasca cu asta dar...cum o traiesti? aici intervine responsabilitatea. in ce ar consta asta? cred ca in a nu rani pe nimeni...a pastra echilibrul in bucuria, schimbarea, abandonul, trairea, pentru ca iubirea nu e doar iubire, e cu mult mai mult.
    te imbratisez,
    elena

    si pentru ca tot eram pe aici:

    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=bv5vMJKBAbo&NR=1

    RăspundețiȘtergere
  2. "Te iubesc pentru că mă iubeşti: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, şi nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc: aci începe iubirea. Îţi mulţumesc din suflet că te iubesc: acesta e cântecul iubirii."- Liviu Rebreanu
    CAND IN SUFLET ITI INTRA IUBIREA , CAND IN TRUP ITI INTRA DRAGOSTEA , RESPONSABILITATEA TA ESTE SA NU FACI MISTO DE EA , SA NU O TRATEZI CU INDIFERENTA , RESPONSABILITATEA TA ESTE SA O .....CRESTI !
    „ O IUBIRE ESTE CA UN COPIL , ESTE NEVOIE SA AI GRIJA DE EA IN FIECARE ZI „-- ANDRADA
    CU DRAG SI CONSIDERATIE ......

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am cuvinte sa va raspund.... va spun numai ca m-ati bucurat deci va iubesc :)

    RăspundețiȘtergere