luni, 5 noiembrie 2012

Sunt schimbarea pe care o vreau in lume

Foarte greu sa te tii de asta... De exemplu vreau pace. Nu, nu e un extras din discursul lui Miss Univers. E ceea ce imi doresc. Si daca vreau pace, sa fiu pace e actiunea coerenta cu aceasta dorinta.
OK... Atunci de ce generez conflicte? Nu ma mai obosesc sa-mi raspund la intrebarile cu "de ce" sau cel putin  nu la toate. Dar despre conflicte e musai sa ma intreb, daca vreau pace.
Si da, am decis sa evit sa generez conflincte - de orice fel (interioare sau exterioare). E singura metoda la indemana mea de a fi pace si deci de a avea pace.
Despre orice se poate gandi si vorbi cu calm si iubire. Numai sa fie o optiune din sirul celor cateva care ne determina comportamentele. Si poate ca la 50 de ani voi intelege mai bine, asa cum scria Vlahuta fiicei sale.
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=4313288984610&set=o.230051091039&type=1&theater


10 comentarii:

  1. Daca de intelegerea asta ne-ar despartii doar cei cativa ani pana la 50, ce lesne ar fi ! Uneori insa e nevoie de mai mult.
    Cu drag,
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. si cam cati ani ti-ai propus tu pentru asta?
    pe mine m-a impresionat scrisoarea - copila implinea 16 sau 17 ani si tatal ei i-a dat un termen extrem de indepartat de intelegere. iar termenele date de parinti, de obicei, subconstient ne planifica viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam la faptul ca numai timpul nu e mereu suficient, mai trebuie ceva,rabdare cred, perseverenta, si incredere ca pot,nu? Cat despre termen inca nu stiu.Stiu doar ca acum inteleg ceva, uneori pierd raspunsul, si iar il caut,si-l aflu iar.Sper doar ca pana la sfarsitul fizic al acestei vieti, sufletul meu sa fie rotund, si plin.
      te imbratisez cu drag,
      Elena

      Ștergere
    2. acum am inteles :) ai perfecta dreptate. multumim Doamne pentru timpul pe care ni-l dai. :)

      Ștergere
    3. timp impreuna, Monica,impreuna cu noi.
      Elena

      Ștergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=qZbtrzShiuo&feature=fvwrel

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumoase imagini.
    cat despre mesajul cantecului nu il impartasesc. am trecut de ideea de a astepta pe Fat Frumos. cine e sa plece, pleaca. cine e sa ramana ramane. si ce sa mai asteptam o zi din viitor in care sa spunem "te iubesc"? asta de azi ce are? e perfecta. ce bine ca suntem :)
    https://www.youtube.com/watch?v=wt5Zsgsbmp4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ca esti! Am o zi grea, dar...ma incarca muzica asta, asa ca, nu mai e nici o intamplare ca sunt...pe aici.
      Merci Monica, pentru reamintire si pentru zambet.
      Cu drag,
      Elena

      Ștergere
  5. nu stiu de ce nu se afiseaza toate mesajele dar a fost si asta:
    https://www.youtube.com/watch?v=wAxl7MDlwbQ
    si m-a bucurat. implineam 20 de ani, pe 4 august 1987, la Costinesti cand primea melodia asta ca dedicatie la Radio Vacanta.
    multumesc

    RăspundețiȘtergere