marți, 2 octombrie 2012

Arta dramatica

Ai chef sa te certi? Sunt disponibila! Si stiu sa fiu dramatica. Voi tipa isteric, te voi trage de par si te voi invinui de tot ce mi se intampla. Te voi da afara din casa, iti voi spune ca habar n-ai sa ma futi, ca ma ingrozeste gandul ca voi imbatrani langa tine. Iti voi arunca bombe cu ceas in subconstientul tau si te voi tortura in toate punctele tale vulnerabile daca le marchezi cu un X mare si rosu. Te voi ura profund. Iti voi demonstra cu argumente de o logica imbatabila ca ma nedreptatesti continuu, ca nu ma respecti si ca nu m-ai iubit niciodata. Iti voi desena daca nu intelegi cat ma sacrific pentru tine si cum puteam fi altfel si cum mi-am nenorocit viata din cauza ta. Iti voi trage un picior in gura cand in genunchi imi vei cere iertare.
Ai nevoie de o drama in viata ta? Uite, ti-o ofer pe tava! S-ar putea sa nu apari la stiri pentru ca va fi muuuuult peste dramatismul pe care il poate suporta un reporter tv. Petele de sange de pe un topor vor parea de ketchup pe langa ranile profunde ale sufletului tau - cangrenate, colcaind de viermi si dureroase, dureroase, dureroase. Vei avea senzatia de mlastina imputita de cate ori te vei uita in interior si da, garantez ca vei suferi in toate vietile pe care le mai ai de trait. O noua karma ti se va lipi pe frunte: Cristos pe cruce in forma de racheta.
Esti convins ca ai nevoie sa suferi?

5 comentarii:

  1. m-am uitat in stanga sa vad daca nu am gresit blogul...buna asta:))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. da, e buna ca orice constientizare. si aceasta a faptului ca ne sculptam singuri suferinta face sa se destrame durerea. "singur cu manuta mea imi provoc suferinta pentru ca am nevoie" - e constientizarea care asaneaza mlastinile interioare.
    te imbratisez :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Mintea poate să te şantajeze numai dacă ai ceva de apărat... fricile au putere să te ţină doar atâta timp cât eşti identificat cu proiecţiile tale."
    ~ ॐ Mooji

    RăspundețiȘtergere
  4. Mlastini interioare de care suntem singuri vinovati,ce cunoscut!
    Te lupti cu lupii,leoaica pierde convingerea necesitatii suferintei,si ii ramane...ce ii ramane? ...iertarea,iubirea,bucuria.Sunt cu un pas in urma ta.
    http://www.youtube.com/watch?v=0PuwlsRutwg&feature=related
    Minunea asta de melodie e pentru gherutele noastre de leoaice ce se zbat pentru viata adevarata.
    Cu drag,
    Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dupa ce mi-am dat seama de asta am citit in "Un Pamant nou" de Eckhart Tolle despre corpul durere. m-a luminat pe deplin. abia astept sa am putin timp sa copiez cele cateva paragrafe. mie mi-au folosit foarte mult.
      te imbratisez si te simt aproape :)

      Ștergere