Jurnal gastronomic
Umplând încaperea si inima toata,barbatul veni de-afara, din zloata;glasul lui mare facu sa se sperie focul.Suduia lepadându-si cojocul.Parc-ar fi un stejar stufos,gândii în taina, dar era frumos.Se supara si-ndata râdea.Acum-am sa-l fac sa nu mai poata pleca.“Tu esti subtire si agera ca o nuia,îmi spunea uneori,esti plina de ghimpi si de flori;teme-te de mâna mea, c-ai sa mori…”Puterea izvora potolit,din bratele si pieptul lui dezgolit…Doamne, fa-ma ca Dalila, vicleana,când o da geana prin geana,sa-i aflu taina si sa-l robescvisului meu pamântesc.
Magda Isanos - Barbatul:) Multumesc
Umplând încaperea si inima toata,
RăspundețiȘtergerebarbatul veni de-afara, din zloata;
glasul lui mare facu sa se sperie focul.
Suduia lepadându-si cojocul.
Parc-ar fi un stejar stufos,
gândii în taina, dar era frumos.
Se supara si-ndata râdea.
Acum-am sa-l fac sa nu mai poata pleca.
“Tu esti subtire si agera ca o nuia,
îmi spunea uneori,
esti plina de ghimpi si de flori;
teme-te de mâna mea, c-ai sa mori…”
Puterea izvora potolit,
din bratele si pieptul lui dezgolit…
Doamne, fa-ma ca Dalila, vicleana,
când o da geana prin geana,
sa-i aflu taina si sa-l robesc
visului meu pamântesc.
Magda Isanos - Barbatul
Ștergere:) Multumesc