Ingrediente:
ardei gras - 12 buc
piept de pui dezosat - 800 g
ceapa - 2 buc mari
patrunjel verde - 1 legatura
franzela alba - 1/4
lapte - 1 cana
oua - 2 buc
suc de rosii - 1/2 l
cimbru verde
sare, piper, foi de dafin
Mod de preparare:
Se curata ardeii de codite si seminte. Se potrivesc intr-o oala mare adanca. La mine au incaput 12 buc.
Se toaca pieptul de pui si ceapa. Se inmoaie franzela cu o cana de lapte. Se amesteca puiul cu ceapa, franzela, ouale intregi, patrunjelul tocat marunt, cimbru tocat marunt, sare, piper.
Se umplu ardeii bine. Se toarna sucul de rosii in oala. Se pun printre ardei 5-6 foi de dafin si crengute de cimbru.
Se da la cuptor pentru doua ore oala acoperita cu o folie de aluminiu (sau cu capac).
Bună Monica!
RăspundețiȘtergereMi-ai făcut poftă de ardei!
Arată super...sâmbătă fac și eu că îmi vine băiatul de la mare!
O săptămână frumoasă îți doresc!
Cu drag!
Multumesc :) Saptamana buna si tie si vara frumoasa.
RăspundețiȘtergereSa-mi spui cum i-au placut baiatului ardeii.
Te imbratisez