vineri, 3 septembrie 2010

Fursecuri cu piure de piersici

Pentru ca nu gaseau ce sa se joace in weekendul trecut le-am provocat cu prajiturelele astea. Vedeti si voi ce a iesit! Si doua-trei ore au fost super ocupate!

Ingrediente
1 kg faina
1 ceasca ulei
1 ceasca piure de piersici (se curata piersica de coaja si se da prin razatoarea mica)
1 ceasca zahar
1 ceasca lapte
sare
2 plicuri praf de copt
4 oua
Mod de preparare
Se freaca ouale cu zaharul, uleiul, paltele si piureul de piersici. Se cerene faina si se amesteca cu praful de copt. Se adauga in amestecul cu oua. Se intinde o foaie groasa de 1/2cm. Se taie cu forme de biscuiti. Se coace la foc mediu pana cand se rumeneste pe fund. Se incearca rupand un fursec in doua. Trebuie sa aiba un interior omogen.
Fetele au facut si bilute mici cu care au ornat fursecurile si dupa cum vedeti au avut multa fantezie. Maria tot spunea ca le face ochisori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu