duminică, 10 februarie 2013

Chifle umplute cu spanac si oua de prepelita

Ingrediente (pentru 12 chifle)
12 chifle mici (care se vand sub forma de floare)
300 g spanac
2 linguri de unt
150 g gorgonzola
100 g urda
12 oua de prepelita
sare, piper
Mod de preparare
Se taie capacul chiflelor. Se scoate miezul, dar nu tot.
Intr-o tigaie de teflon se topeste untul si se calesc frunzele de spanac (eu tin tigaia cu capacul pus si atunci nu trebuie sa mestec tot timpul). Cand s-a inmuiat spanacul bine, se mixeaza in robot cu branza si cu sare si piper. Se umplu chiflele cu amestecul obtinut in asa fel incat sa formeze un mic cuib. Se sparge in fiecare cuib cate un ou de prepelita. Se dau la cuptor pe hartie de copt sau pe hartiute de briose. Cand se coace oul de deasupra este gata. Se servesc calde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu