miercuri, 13 februarie 2013

"Sex ca la carte"

Mi-a scazut audienta pe blog asa ca trebuie sa iau urgent masuri. Deci o postare despre sex. Dar, pentru ca suntem intelectuali (daca putem spune asta despre ingineri) si despre o carte (ce p.... mea).

Cartea este scrisa de Paul Jenner (http://www.pauljenner.eu/home/) si se numeste ca in titlu.
Foarte buna carte - o recomand. Sfaturile sunt excelente daca vrei sa ai parte de "sex senzational".
Setul de sfaturi incepe cu:
"Indragosteste-te
Daca esti indragostit nu inseamna neaparat ca o sa ai parte de sex senzational, dar lucrul acesta e si mai putin probabil daca nu esti indragostit. Sexul senzational cere complicitate. Cere sa iubesti fiecare parte din corpul partenerului/ei tau. Trebuie sa te afunzi in corpul partenerului/ei si sa dispari. E foarte putin probabil ca vei avea empatia necesara cu cineva pe care nu-l cunosti foarte bine sau pentru care nu simti nimic."

si continua cu: Fii dezinhibat, Fii compatibil (cica daca nu esti nu-i bai ca daca iubesti inseamna ca ti-ai luat un angajament fata de celalalt si prin comunicare e posibil sa ajungi compatibil), Fii comunicativ si conciliant, Fii dispus si activ, Fii frecvent (cica sexul e o activitate zilnica...), Fii pacifist in razboiul sexual, Fii echilibrat.

Si cica atunci cand suntem tineri suntem cu totii amanti prosti. Ce bine ca nu mai sunt tanara.....

Cartea asta iti face pofta si cred ca ma apuc si eu (in scopuri homeopatice, evident) de sex senzational.....intr-o zi din aia cand nu ai chef decat de stat in pat si de iubit.....o zi cu ploaie, pe ritmul asta:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu