luni, 28 ianuarie 2013

Lectura utila

Pentru ca sunt dintre cei a caror viata este un turneu permanent de rodeo emotional si pentru ca am aspiratia de a ramane in sa cu orice pret mi-a fost foarte utila lectura aceasta: Cum sa ne stapanim emotiile. Multumesc Doamne!

http://www.minunemica.eu/cum-sa-ne-stapanim-emotiile/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Minunemica+%28MinuneMica%29

Sper sa gasesc si cartea: http://www.elenafrancisc.ro/ro/produse/detalii/23-Psyche-MEDITATIE-SI-PSIHOLOGIE

2 comentarii:

  1. Buna dimineata si "pe terenul tau"!
    Vrei sa-ti stapanesti emotiile? Nu ti-e teama de explozie? :) Pai emotiile tocmai asta inseamna, supapa de siguranta! Lacrimile inlatura pericolul impoziei, rasul e anti-explozie si tot asa! "Fara emotii" era si Dorian... :)
    Apropo, daca in "Tinerete fara batranete" factorul declansator e dorul, amintirea, in "Dorian" iubirea e cea care distruge (initial) si care trezeste, in final!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos spus si adevarat. Tocmai ca nu e vorba de a le ingropa sau arhiva. Ci de a le trai. Dar a le trai tu pe ele nu ele pe tine. Ca sa te poti bucura si de dor si de amintiri si de iubire.
    Imi amintesc de o remarca a unui unchi din marginimea Sibiului, Dumnezeu sa-l odihneasca, care ii spune fetei plecata la oras: "Tata, nu stiu ce e cu moda asta. Dar te sfatuiesc sa o porti tu pe ea si nu ea pe tine."

    RăspundețiȘtergere