miercuri, 20 februarie 2013

Cealalta fata a monedei

Am intrat pe blogul de aici unde gasesc adesea inspiratie. Multumesc!

http://elenax2009.blogspot.ro/2013/02/echilibru-perfect-michael-grab.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/ZVjEO+(PARADISUL+VERDE...)

Am gasit si de data asta. Atunci cand am vazut clipul de mai jos, care are ca titlu - in mod cu totul surprinzator - lipiciul numit gravitatie (scuzati traducerea aproximativa). Si mi-am dat seama ca exista si cealalta fata a monedei. Ma rog, e evident cand te uiti la o moneda dar daca e vorba de o situatie, e posibil sa uiti sa o intorci pe toate partile.
In cazul asta, gravitatia imi ramasese in minte ca fiind cea care face sa cada marul. Dar e adevarat si ca e cea care face sa stea tot ce cladim in echilibru. Aceeasi forta: odata distruge iar alta data construieste echilibru.... Depinde numai de mine cum o folosesc.






2 comentarii:

  1. Se demonstreaza echilibrul, nu? marul cade nu spre distrugere, ci pentru ca e copt,iar gravitatia ni-l aduce,altfel gandurile n-ar mai avea loc in Univers de atatea fructe.Cat despre alegere...sta in puterea noastra.
    Cu drag,
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. ce imagine frumoasa: un strat gros din atmosfera cu fructe care plutesc - fructisfera. mi-ai facut pofta de mere cu imaginea asta :)

    RăspundețiȘtergere