joi, 21 februarie 2013

Petruciani

Am fost la Act la concertul de jazz din luna februarie. S-a cantat muzica de Petruciani: romantica, superba, armonioasa, te transpunea fix in bratele pe care le iubesti.
Mi-a placut foarte mult muzica dar si prezentarea facuta de Cristian Marica care ne-a spus cum acest om care a murit tanar (36 de ani), la unul dintre ultimele interviuri identifica ca dusman al sau lipsa timpului, pentru ca "as vrea sa mai am un an ca sa arat ce pot sa cant". Noi avem pe azi, cel putin. Ce facem cu el?

Am cautat pe youtube inregistrari. Si am gasit...uimitoare.... Intr-adevar, avea o mana facuta pentru pian. Boala de care suferea de copil - o boala care face oasele casante, n-am retinut numele, nu l-a impiedicat sa gazduiasca harul divin si sa-l pretuiasca.
Enjoy si nu uitati ca: "Dumnezeu ne inspira pe toti, tot timpul." -  Comuniune cu Dumnezeu - un dialog neobisnuit, Neale Donald Walsch







2 comentarii:

  1. Pentru ca noi nu avem aripi de "sticla", savuram muzica si zburam, ajungem la nori si poate culegem de acolo mere astrale.

    Om minunat, sa ai un sfarsit de saptamana binecuvantat, sa poti face tot ce ti-ai propus.

    Cu drag,
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc draga mea. Chiar am nevoie de toata sustinerea. Mi-am propus cam multe si unele chiar s-au complicat..... O adevarata aventura viata asta :))))))))
    Toate bune si ingeri pazitori sa ne adune si la tine.

    RăspundețiȘtergere