luni, 4 februarie 2013

De la "a avea" la "a fi"

Poate ca nu e o tema noua pentru voi. Clar ca pentru mine nu e noua. Tot am citit despre aceasta schimbare. Dar astazi am reusit sa vad ca ea se poate referi si la "impreuna".
Cand am avut ultima data sansa de a ma bucura de intimitate sufleteasca cu un alt om, am crezut ca aceasta sansa se va materializa atunci cand si daca vom avea [chestii] impreuna, atunci cand si daca vom face [chestii] impreuna. Nu ma certati, asta era nivelul.... Si de la nivelul asta nu s-a implinit. Ba chiar am ratat sa traiesc constient momentul cand s-a implinit pentru celalalt. Numai pentru ca nu credeam nici in ruptul capului ca e posibil, fara a avea si fara a face.

Astazi am calatorit pana la "a fi impreuna". Si e posibila oricata intimitate poti cuprinde. Fara a avea nimic impreuna si fara a face nimic impreuna. Pur si simplu doar sunt intr-un fluid universal [marca inregistrata] care ne include pe toti. Poti sa ma simti?

2 comentarii:

  1. Starea de A Fi este mai rapida decat " a gandi".
    Gandul este un proces, o stare "de a face", ceva care se intampla.Tot ceea ce se intampla cere timp.
    Ceva care "este" - este pur si simplu. Este chiar acum. Nu "urmeaza sa fie"; este chiar aici, chiar acum." - Prietenie cu Dumnezeu,un dialog neobisnuit - Neale Donald Walsch

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-am simtit, te simt.

    Te imbratisez cu drag,
    Elena

    RăspundețiȘtergere