duminică, 17 martie 2013

Pastrati-va credinta in bine

Aceasta este postarea cu numarul 700. Profit de acest prag ca sa va urez sa va pastrati credinta in bine. Eu asa intentionez: sa ma trezesc in fiecare dimineata cu credinta ca oamenii sunt mai degraba buni si Universul e mai degraba prietenos.

„Păstraţi-vă credinţa în bine. Astfel veţi învăţa să faceţi faţă încercărilor, să lucraţi asupra lor şi să le primiţi apoi binecuvântările. Vă veţi asemăna cu o vale adâncă străjuită de munţi; toate apele ce curg din vârf o udă, o transformă într-un teren roditor unde cresc cei mai buni pomi fructiferi. Suferinţa îl obligă pe om să coboare în adâncurile fiinţei sale. Neavând nici o altă ieşire, el este obligat să facă apel la puterile sufletului şi ale spiritului; şi atunci când reuşeşte, în loc să facă auzite gemete şi strigăte de revoltă, el va emana un parfum îmbietor.”

http://reiki-angels.com/2013/03/16/calea-luminii-lui-omraam-aivanhov/



5 comentarii:

  1. LA MAI MULTE ! SA AI MEREU ACEST ENTUZIASM IN A SCRIE DIN SUFLET PENTRU CEI CU SUFLET ....
    BINELE EXISTA SI ARE " BRATELE " DESCHISE , NE ASTEAPTA SA-L IMBRATISAM !

    RăspundețiȘtergere
  2. tu ajungi mereu la miezul lucrurilor :) da, am entuziasm. chestie de personalitate, de educatie, de destin? nu stiu. dar daca tot il am il pun la treaba si ma ajuta in tot ce fac. e ca sarea in bucate :)
    sa imbratisam Binele cu entuziasm, foarte buna idee.
    te imbratisez si pe tine, tot cu entuziasm.

    RăspundețiȘtergere
  3. la multe,la cate incape sufletul!


    te imbratisez,
    elena

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=JDz40sKQ55s

    cu dedicatie :)

    pup

    RăspundețiȘtergere