duminică, 26 august 2012

Asta e nivelul

Despre iubire cu Eckhart Tolle

Iubirea este o stare a Fiintei. Iubirea nu se afla in exterior, ci adanc in dvs. Nu o puteti pierde niciodata si nici ea nu va poate parasi. Nu este dependenta de un alt corp, de o forma exterioara. Este linistea prezentei dvs., va puteti simti realitatea atemporala si lipsita de forma sub forma vietii nemanifeste care va anima forma fizica. Atunci puteti simti aceeasi viata in profunzimea fiecarui om si a fiecarei fiinte. Priviti dincolo de valul formei si al separarii. Aceasta este realizarea unitatii. Aceasta este iubirea.
Ce este Dumnezeu? Viata eterna din spatele tuturor formelor de viata. Ce este iubirea? Simtirea prezentei acestei Vieti adanc in strafundurile dvs. si ale tuturor fiintelor. Identificarea cu ea. De aceea, orice iubire este iubirea lui Dumnezeu.

Si despre comunicare cu Eckhart Tolle

Comunicarea autentica este comuniune - realizarea unitatii, care este iubirea.


Si despre relatii cu Eckhart Tolle

Cel mai important catalizator al schimbarii intr-o relatie este acceptarea completa a partenerului asa cum este el, fara a simti nevoia de a-l judeca sau de a-l schimba in vreun fel. Acest lucru va duce imediat dincolo de sinele fals. In acest moment, toate jocurile mentale si atasamentele prin dependenta iau sfarsit. Nu mai exista victime si faptasi, acuzatori si acuzati. Acesta este si sfarsitul oricarei codependente, al atractiei in tiparele inconstiente ale celuilalt care le permite sa existe mai departe. Atunci fie va despartiti - in iubire - fie veti patrunde mai profund in clipa de Acum impreuna in Fiinta. Sa fie chiar atat de usor? Da, este chiar atat de usor.

Eckhart Tolle, Puterea prezentului, Editura Curtea Veche

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu