miercuri, 1 august 2012

Salata de ardei copti

Ingrediente
10 ardei capia mari si rosii
doua linguri de ulei
o lingurita de otet
sare
Mod de preparare
Se coc ardeii pe gratar cu carbuni. Se intorc pe toate partile pana sunt copti bine. Se pun intr-un vas adanc si se acopera cu un prosop curat de bucatarie. Cand se mai racoresc se curata foarte usor de coaja si se aseaza intr-o farfurie adanca. Se amesteca bine uleiul cu sarea si otetul intr-un shaker (un borcan de sticla cu capac). Se toarna amestecul peste ardei. Mie imi place rece de la frigider.
Incercati si dresingul cu mustar si hrean (sau mustar cu hrean) - se adauga la amestecul de mai sus o lingura de mustar.

Un comentariu:

  1. multumesc de reteta . La hrean si mustar nu m-am gandit dar o sa incerc cu prima ocazie pentru ca eu sunt cam singurul fan hrean si mustar din familie.

    RăspundețiȘtergere