sâmbătă, 18 februarie 2012

Vin fiert

Eu am ales un vin demidulce Cabernet Sauvignon.
Ingrediente pentru doi
2 cani de vin demidulce
2 cuisoare
1/2 lingurita de condiment Fuchs pentru vin fiert
1 varf de cutit de scortisoara macinata
2 linguri rase de zahar
Mod de preparare
Se amesteca vinul cu zaharul si toate condimentele. Se lasa 15 minute. Se pune pe foc mic si se da in clocot. Se pune in fiecare cana o jumatate de felie de portocala. Se toarna vinul. Atentie! Fierbinte! :)

3 comentarii:

  1. Povestesti uluitor despre tine.
    Jurnalul, biografia, povestea, romanii sunt inzestrati cu un mare talent pentru asa ceva se pare ...

    RăspundețiȘtergere
  2. waw cata nevoie aveam de un inger... bine ai venit! te imbratisez...ingereste

    RăspundețiȘtergere