vineri, 30 septembrie 2011

Up in the air

Ati vazut filmul asta cu George Clooney? Excelent baiatul asta. Pupa-l-as!
Still of George Clooney and Vera Farmiga in Up in the AirMi-a placut din film ideea cu "sa-ti dai foc la valiza!". Printre altele era si trainer si zona lui de expertiza viza dezvoltarea personala si anume cum sa faci sa te eliberezi din atasamente. Si zicea in cursul lui asa: Imagineaza-ti ca ai un rucsac. Pune in el mai intai lucrurile merunte: goleste sertarele, noptierele, pune totul in rucsac. Apoi pune canapeaua din sufragerie, mobila de bucatarie, casa cu totul, masina, laptopul, biroul. Acum puneti-l in spate si incearca sa te misti! Ei mai poti sa te misti? Evident ca era imposibil sa si respiri cu o astfel de greutate de carat dupa tine. Si totusi caram astea clipa de clipa. Da-l jos din spate si da-i foc. Acum! Ei e mai bine?
Dupa aceasta cursul lui continua cu: Pune intr-un astfel de rucsac si toate persoanele de care esti atasat. "Nu va fie teama, nu va pun sa-i dati foc", zice scenariul si sala rade. Dar vedeti daca acest nou rucsac va impiedica sa mergeti sau va ajuta?
Iar in viata daca nu mergi, nu te deplasezi inainte, esti mort!
Nu va spun sa vedeti filmul dar totusi daca aveti ceva timp nimic nu e mai misto ca un film. Nu mi-a placut tenta comerciala de la sfarsit. Pentru ca am simtit ca trebuia sa se termine asa, era musai! Parca scenaristul isi facuse tema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu