miercuri, 23 mai 2012

Actionati butonul balance

Pe vremea cand televiziunea exista numai pentru doua ore pe zi (pentru cei mai tineri - aveti incredere. chiar asa a fost) ascultam radio. Din cand in cand, mai ales seara, se difuzau emisiuni stereo. Inainte de a incepe se auzea o voce superba care te sfatuia cum sa reglezi aparatul de radio ca sa nu ratezi auditia stereo. Si auzeai alternativ in difuzoare cate un sunet iar tu erai indemnat ca daca nu auzi cum trebuie sa actionezi butonul balance. Pana cand? Pana cand te decideai, cu acuitatea auditiva de la purtator, ca se aude la fel in cele doua difuzoare.
Ei bine, te sfatuiesc sa faci acelasi lucru cand vrei sa auzi "te iubesc".
Te auzi numai pe tine spunand "te iubesc"? Pe celalalt nu il auzi de fel? Pai actioneaza butonul balance pentru ca el iti spune prin fiecare por al lui ca te iubeste. Doar tu ai reglajul prost.
Actioneaza butonul balance pana cand auzi stereo: si pe tine si pe el. Si vei auzi "te iubesc" in fiecare gest al lui, in fiecare km facut spre tine, in fiecare raspuns la telefon, in fiecare reply pe mess, in fiecare bucurie a lui, in fiecare "ai grija de tine", in fiecare minut petrecut cu, spre, despre tine. Daca tot e o emisiune stereo te rog din suflet - nu o rata!
Cand nu vor mai exista toate astea, cand se va emite numai mono, vei auzi "te iubesc" in fiecare amintire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu