Pentru tava mare de aragaz
Ingrediente
4 foi de placinta
1/2 kg de spanac
100 g cascaval
100 g cascaval afumat
4 oua
Mod de preparare
Se fierbe spanacul si se scurge. Se paseaza cu o furculita. Nu trebuie sa fie piure.
Se bat oualele intregi cu un praf de sare. Se amesteca cu cascavalul ras pe razatoarea mare. Se adauga spanacul si se amesteca bine.
Se unge tava cu ulei. Se aseaza prima foaie in tava. Se pune pe ea un sfert din compozitie. Se pune a doua foaie. Se comtimua tot asa pana la ultima foaie. Deasupra se pune ultimul sfert din compozitie. Se coace in cuptorul incins dar lafoc mediu, pana se rumeneste frumos - cam 20-30 de minute.
Se mananca calda.
E fantastic de gustoasa. De cate ori folosesc cascaval din destul simt ca trisez pentru ca imi aduc aminte de vremurile cand nu vedeam cascaval decat la Telejurnal si spanacul tot era bun......
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu