miercuri, 9 mai 2012

De facut

http://www.facebook.com/catalog.de.cursuri
Acum vreo doi ani un prieten m-a intrebat ce e de facut - ca nu se simtea deloc bine. Si am raspuns fara sa ezit: sport, nutritie si sex - astea sigur vor face diferenta.
Astazi insa cand mi se cere ajutorul raspund: adevar, iubire si libertate si desigur sport, nutritie si sex.
Numai ca inteleg cu totul altceva prin sport (nu alergat pe banda ci urcat pe munte), prin nutritie (nu numai cu paine traieste omul ci si cu tot cuvantul lui Dumnezeu si daca mananci mult adaugi inevitabil si multe toxine), prin sex (nu cautarea placerii fizice care te duce in cel mai puternic atasament, ci eliberarea energiei spirituale).
Ai ajuns la o anumita varsta si incepi sa simti o oarecare responsabilitate pentru aceasta experienta pe care o numim in general viata? Pai bine ca te-ai trezit! Vino sa traim in adevar, iubire si libertate (si desigur sport, nutritie si sex).

2 comentarii:

  1. Ce s-a intamplat de atunci si pana acum? Responsabilitatea a venit la pachet cu iubirea, nu-i asa? Eu asa incep sa vad,si asta si datorita tie.
    Asadar...multmim Doamne pentru iubire! ca nu vine nicidata singura.

    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. pai de atunci si pana acum am bifat de multe ori la "love some more" dar si "mananca o inghetata"......:)))))))))))
    nu vine singura sio nici putina. vine in filon, ca metalele pretioase. daca ai gasit un gram atunci clar ca ai dat de minereu. :)
    responsabilitatea vine la pachet cu iubirea...cata dreptate ai draga mea. chiar ca vezi. :)

    RăspundețiȘtergere