joi, 10 mai 2012

Sursa din interior



"Decizia de a veni din pace si iubire, in loc de a incerca sa ajungi la ele, rastoarna totul. Schimba complet axa experientei voastre. Plaseaza sursa a ceea ce va doriti in interiorul vostru si nu in afara voastra. Aceasta o face accesibila pentru voi in orice moment si in orice loc. Aceasta e puterea autentica. Genul de putere care schimba vietile si schimba lumea. Acest nivel de pace interioara completa si iubire totala pentru intreaga omenire poate fi atins intr-o clipa – sau poate sa va ia o viata intreaga. Totul depinde de voi. Totul depinde de cat de profund il doriti.


Puteti accesa orice stare interioara de A Fi pe care o doriti, pur si simplu alegand-o si chemand-o. In prezent, majoritatea starilor voastre de a fi sunt “reactii” . Ele nu trebuie sa fie astfel. Le puteti face sa fie creatii.

Insistand Sa Fii cine esti, indiferent de ceea ce e restul lumii, incet lumea pe care o atingi se va schimba.“

fragment din cartea “O conversatie cu Dumnezeu NOILE REVELATII” de Neale Donald Walsch



3 comentarii:

  1. Drumul pana la iubirea de oameni e lung, e scurt? Poate dura o clipa cat o viata, sau o viata cat o clipa,destinatia e totul.Eu abia fac primi pasi, incep acum cu mine si cu cei din jur,apropiati sau mai putin.Incep putin sa-mi simt puterea, si nu e ceea ce credeam pana acum:control,manipulare dau dominatie.Puterea autentica simt eu, e acea insusire nobila ce te lasa sa dai libertate celorlalti, si tie , buninteles!puterea interioara iti creeaza lumea, prezentul si viitorul.
    Cu pasi mici dar foarte siguri, incerc sa nu ma mai tem de mine,sa fiu eu,asa cum sunt,sa-mi ating viata si s-o schimb.

    Multumesc Monica!
    Cu drag
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. cu mult drag :) esti foarte frumoasa. si iti iese :) te sustin de foarte aproape cu iubire si ganduri de bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am nevoie de aceasta sustinere!

      Ma iarta,Multumesc, Te iubesc!
      Totul e bine in lumea mea!

      Elena

      Ștergere