aromate cu dedicatie - pentru Romeo |
500 g faina
1 cub drojdie cruda Pakmaya
150 g zahar
100 ml ulei
250 ml apa calda
1 praf de sare
coaja rasa de la o portocala
2 fiole esenta de rom
2 pachete zahar vanilat pudra de la Dr Oetker
Mod de preparare
Se cerne faina intr-un lighean incapator. Se face un loc la mijloc si se pune drojdia frecata cu o lingurita de zahar, zaharul, apa, uleiul, sarea, esentele si coaja de portocala. Se face o coca tare, buna de intins care se framanta cel putin 10 minute. Se lasa la crescut 20 de minute. Se intinde o foaie groasa de jumatate de centimetru. Se taie cu paharul discuri potrivit de mari. Se incinge uleiul bine. Se prajesc pe amandoua partile. Se scot pe o hartie absorbanta. Se pune zaharul pudra intr-o farfurie adanca si se amesteca cu 2 linguri de zahar tos. Se da fiecare gogoasa prin zahar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu