marți, 6 martie 2012

Ochii mei si-a mea dorinta/Drumul ti-l vor lumina



Ochii mei şi-a mea dorinţă

Drumul ţi-l vor lumina
Ziua trece-n nefiinţă
Vreau să vii în viaţa mea
Pentru a-mi alunga durerea
Împlinindu-mi dragostea
Numai una mi-este vrerea
Vreau să vii în viaţa mea

Şi dorul tău
Să-l port doar eu
Iar altcuiva
Să nu-l poţi da
Şi să doreşti
Să mă găseşti
Oriunde aş fi
Cât voi trăi

Vremea se repetă-n toate
Cerul chiar repetă o stea
Eu repet strigătu-n noapte
Vreau să vii în viaţa mea
Să rămâi o veşnicie
Şi-ncă o viaţă de-am avea
Singură greu să nu-mi fie
Vreau să vii în viaţa mea

Şi dorul tău
Să-l port doar eu
Iar altcuiva
Să nu-l poţi da
Şi să doreşti
Să mă găseşti
Oriunde aş fi
Cât voi trăi

10 comentarii:

  1. Cât de frumos! ...
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. e frumos ca adevarul. :) am avut dorinta asta. de a-l gasi, oriunde ar fi, cat va trai. si mi s-a implinit! nimic nu e de neatins... doar ca fiecare "trecere" are un cost pe care ni-l asumam...sau nu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai gasit o portocala ?! E grozav...si e rar !Sa lasi intotdeauna un gol in model ,ca sa nu-ti impletesti sufletul in covor;daca tu nu esti nu e nici o portocala !

    Adica...nu baga prea mult in seama cuvintele mele,am vrut doar sa-ti scriu ceva frumos...stii tu ,cel mai mare secret e seninul din priviri,inima fara pacat, si vorba dulce - cuvintele care sunt lasate doar ca sa ne faca sarbatorile mai frumoase !Un cadou...atat am putut acum sa-ti aduc !

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumos mi-ai scris. ti-a iesit ce ti-ai dorit. "atat" a foarte mult. multumesc. si bine ai venit in loculundescriu. te primesc cu imbratisari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai ?!Nu stiu...eu am spus doar ca e frumos sa cautam in noi !Am avut impresia ca ai lasat starile ,sentimentele ,emotiile sa te conduca ,in loc sa le conduci...se mai intampla ! Uneori avem impresia ,sau traim senzatia dureroasa, ca ceva ne lipseste ,si uitam unde anume sa cautam ceea ce lipsete...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fratele meu de suflet ai intuit perfect. Uite cum functionez eu. Cand identific raspunsurile mele emotionale, starile si sentimentele mele le scriu aici. Acest loc functioneaza ca o ureche interna a mea - imi regleaza echilibrul. Asa reusesc sa le controlez eu pe ele - prin scris. Deci aici vei gasi aceste stari emotionale si din cand in cand si rezolvarile lor sau modul in care am reusit sa le controlez sau ce lectii am invatat trecand prin ele. Dar in primul rau vei gasi emotiile si sentimentele mele asa cu vin ele sa ma controleze.

      Ștergere
    2. Extraordinar ! Asta nu mi-a trecut prin minte !Eu folosesc altfel scrisul.Decelez pornirile subconstiente.Daca stii sa privesti cu atentie un text le vezi de parca ar fi niste catelusi veniti la raport...si,in realitate sunt niste dihanii foarte nenorocite ( unele ! )si foarte versate in a ne da cu tifla...Bravo frate !Asta chiar e tare. O sa incerc si eu . Multumesc !

      Ștergere
  6. misto asta cu dihaniile...stii, mi-a amintit de copiii Sfintei Duminici din "Fata mosului si fata babei" care stii ca erau niste dihanii ingrozitoare si cat ea era la biserica cineva trebuia sa le ingrijeasca, sa le dea de mancare si sa le imbaieze, sa fie multumite. stii ca toate aceste povesti sunt de fapt revelatii despre fiinta umana care ne-au fost transmise astfel din mosi stramosi de inteleptii nostri (nu degeaba basmele erau spuse de batrani, de bunici). deci cat timp tu esti la biserica - adica umbli pe acolo pe sus, prin frecvente inalte, cineva trebuie sa se ocupe de dihanii. si acesta esti tu cand scrii. daca esti harnic (esti fata mosului) munca ti se va parea usoara. indiferent cat de harnic vei fi tot vei primi recompensa. si culmea ca e la alegere. sa avem grija ce alegem din pod (uite inca un simbol). adica ce alegem sa gandim despre faptul ca scriem. daca luam ca recompensa una aurita (de exemplu sa primim premii) nu va fi bine (ne vor manca balaurii care ies din cutia aurita). daca vom alege recompensa buna (de exemplu gandul ca fac ceva care sa ma faca un om mai bun) ma voi simti implinita (in cutie voi gasi bogatii si ma voi imbogatii). multumesc ca mi-ai inspirat aceste ganduri. te imbratisez cu iubire

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,nu !Nu ti-am inspirat aceste ganduri ;tu stii deja sa lucrezi in acest mod descris in inspiratie...eu aveam nevoie de ele ! Intelegi ?! Sunt un raspuns pentru mine !...

      Ștergere
  7. excelent daca ti-au folosit. ma bucur. si mie mi-au folosit.

    RăspundețiȘtergere