luni, 16 ianuarie 2012

Ravioli cu sos de branza

Ingrediente
Ravioli cu spanac - 500 g
Spanac frunze - 200 g
Ciuperci pleurotus - 200g
Branza telemea de oaie - 100g
Branza de burduf - 200g
unt - 100 g
smantana - 4 linguri
Mod de preparare
Se pun ravioli la fiert conform instructiuni de pe pachet. Eu folosesc italieni de la Casa Ceconni. Se pune intr-o cratita de teflon o lingura de unt si cand se topeste se pun ciupercile si spanacul. Se calesc pana se inmoaie ciupercile (cam 5 minute). Se pune intr-o cratita mai mare restul de unt. Cand se topeste se pune branza telemea data prin razatoarea mica si branza de burduf. Se amesteca pe foc mic pana se topesc. Se adauga 4 linguri de smantana. Se pune deasupra spanacul si ciupercile. Se adauga ravioli fierti si se mai tin pe foc 1 minut. Se adauga piper negru si cimbru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu